Bok svima! :)

Našu priču Mini Genie svijeta pokrenulo je majčinstvo. Mi smo dvije sestre koje uživaju u majčinstvu i svim izazovima koje ono donosi. Naši klinci zanimaju se za vrlo maštovite igračke, igračke spajanja i slaganja. Tako smo jedan dan odlučile krenuti u potragu za drugačijim igračkama, koje će poticati djetetov razvoj u punom smislu.

Naišle smo na brand Fat Brain Toys kojemu je misao vodilja "smarter way to play". Svojim proizvodima donose pametniji način igre nadahnjujući kreativnost i izazivajući znatiželju kod djece. Fat Brain Toys je višestruko nagrađivani brand od strane škola, vrtića, dječijih pedijatara i psihologa koji donosi zbirku kvalitetnih igračaka i igara koje zabavljaju kako djecu tako i roditelje u zajedničkoj igri.

Tražeći dalje, naišle smo na brand Magna Tiles s kojim smo oduševljene! Riječ je o raznobojnim magnetnim pločicama koje dolaze u različitim geometrijskim oblicima. Povezujući magnetne pločice dijete može razviti neograničeni broj oblika i predmeta te tako pokrenuti smislenu simboličku igru. Usuditi ćemo se reći da je ovaj proizvod must have u igri svakog djeteta. Najveća vrijednost Magna Tiles Pločica leži upravo u otvorenosti igre! :)

Imamo još puno firmi za nabrojati ali ostaviti ćemo prostora za istraživanje po našoj stranici. Želimo vam da uživate u igri sa djecom, i da uz pametan izbor igračaka i vama i djetetu olakšate igru. Svakako je bolje manji broj igračaka ali mudro probranih.

Mi tražimo i dalje inovativne i zabavne igračke kako za naše, tako i za vaše male genijalce.

Mini Genie tim,

Genijalne igračke!